Consult

 

In mijn praktijkruimte in Eygelshoven ( Zuid Limburg) kun je terecht voor een spiritueel consult. Vanuit jouw vraag, behoefte of wens wordt een consult gestart. Alle vragen kunnen en mogen gesteld worden!

 

Ik begin altijd met het afstemmen op jouw energieveld en het leggen en lezen van de Lenormandkaarten. Verleden, heden en toekomst worden geduid. Deze kaarten geven snelle en duidelijke antwoorden en inzichten op jouw levensvragen.

 

Ik werk op basis van de Wet van Aantrekking en ik word hierin positief gesteund door mijn gids Pagiël. De Wet van Aantrekking is één van de Universele Wetten die allemaal voortdurend op elkaar inwerken. Om de Universele Wet van Aantrekking te kunnen begrijpen moeten we ons eerst bewust worden van het feit dat we in een overvloedig universum leven waar genoeg is voor iedereen. En jij kunt alles in jouw leven krijgen wat je maar wilt.

Jouw gedachten en jouw gevoelens tekenen jouw energieveld. Dit energieveld trekt gelijke energievelden aan. Zo trek jij ook precies datgene naar jouw leven wat jij uitstraalt via jouw energieveld. Het gelijke trekt het gelijke aan. Door het in kaart brengen van jouw energieveld, jouw emotionele geleidingssysteem en trillingsfrequentie kan ik bepalen wat er nodig is om tot een gewenste verandering te komen.

Ik help je met het opruimen van ongezonde gevoelsgewoonten en het daarvoor in plaats verkrijgen van gezonde gevoelsgewoonten. Ik leer je om precies dat te creëren wat je wenst. Ik help je met het plaatsen van de juiste bestellingen bij dit geweldige en overvloedige universum.

 

Tijdens het spiritueel consult kan ik ook contact leggen met dierbare overledenen, foto’s lezen en communiceren met (huis)dieren. 

 

Een consult duurt een uur. Via het contactformulier kun je een consult aanvragen.

 

Let op, ik ben geen arts en bij gezondheidszaken adviseer ik altijd een (natuur) arts te raadplegen!

 

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.