Afgestemd op jouw energie maak ik een Gidsschilderij of een doek met als thema Een blik in een vorig leven.

 

Gidsschilderijen

Iedereen heeft een Gids of een beschermengel. Door mij op jouw energie af te stemmen maak ik contact met jouw Gids en deze waarneming werk ik uit op doek. Je ontvangt hierbij ook persoonlijke en spirituele boodschap uitgewerkt op papier. De doeken kunnen op elk gewenst formaat gemaakt worden.

 

Een blik in een vorig leven.

We hebben allemaal al heel veel levens geleefd. Ze waren vreugdevol, moeilijk, uitdagend, sober en nog veel meer. We hebben karma opgebouwd en ingelost. Velen van jullie zijn met deze huidige incarnatie bezig met de zogeheten meesterjaren. Een soort grote opruiming van karma op weg naar een verhoogde trillingsfrequentie en wellicht een voltooiing van de incarnatiecyclus. Door mij af te stemmen op jouw energie kan ik een blik werpen in een van jouw vorige levens. Een leven dat prominent doorwerkt in deze incarnatie. Deze waarneming werk ik uit op doek en je ontvangt hierbij ook persoonlijke en spirituele boodschappen uitgewerkt op papier. De doeken kunnen op elk gewenst formaat gemaakt worden.

 

Vrolijke kinderschilderijen maak ik ook. Deze doeken kunnen eveneens op elk formaat gemaakt worden en ook het thema mag u zelf kiezen.

Kijk bij Galerie 1 voor een overzicht van alle doeken.

 

Geheel nieuw zijn de doeken met de acrylcellen. Acrylcellen ontstaan door een speciale mix van acrylverf en verschillende additieven. De mengsels kunnen met diverse technieken op het doek ( of een ander object) aangebracht worden. Ik hou mij voornamelijk bezig met flipcup, swipe, dirty pour, drag pour en pouring. Kijk bij Galerie 2 voor een overzicht van alle doeken.

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.