Over mij en Pagiël

 

In 1979 ben ik geboren in Heerlen. Al zo lang als ik mij kan herinneren ben ik erg gevoelig geweest voor sferen. Ik wist meteen wanneer er iets niet klopte en ook kon ik al op jonge leeftijd entiteiten waarnemen. Van de ene kant was het voor mij normaal om van alles en nog wat waar te nemen, van de andere kant heb ik mij altijd een buiten beentje gevoeld.

Rond mijn 17e begon mijn interesse in spirituele zaken toe te nemen. Ik heb mij verdiept in de Chinese Astrologie, de Tarot en in pendelen. Enkele jaren later heb ik mij het leggen van de Lenormand Waarzegkaarten eigen gemaakt. Deze kaarten gebruik ik sinds 2007 met succes tijdens spirituele consulten. Omdat ik ook helderziend en helderhorend ben, kan ik contact leggen met overledenen en geleide gidsen. Foto’s lezen en communiceren met dieren is een specialiteit van mij.

In 2005 ben ik aan de Hogeschool Zuyd afgestudeerd als Sociaal Agoog. Dit houdt in dat ik mensen kan coachen en begeleiden in het aanbrengen van veranderingen in hun leven indien zij dit wensen. Daarnaast heb ik gedurende de opleiding nog een aparte module Psychodrama gevolgd, aan een andere faculteit, en eveneens met succes afgerond.

Rond 2010, na enkele zeer zware jaren, ben ik mij ook meer gaan verdiepen in de Wet van Aantrekking. Want hoe kan het toch dat de een steeds pech lijkt te hebben en het de ander voor de wind gaat? Waarom lijken dingen zich te herhalen en hoe doorbreek je zo’n vicieuze cirkel? Hoe ontwikkel je gezonde gevoelsgewoonten? Ik ging op zoek naar antwoorden en inzichten en ik heb ze gevonden!

Als medium en spiritueel coach gebruik ik mijn energie, de kosmische energie en mijn kennis en ervaring om mensen een veilige ruimte te bieden waarin zij hun eigen antwoorden en inzichten kunnen vinden. Ik geniet ervan mensen te zien opbloeien en ik vind het heerlijk om anderen te kunnen inspireren en motiveren op weg naar een stralende toekomst en een persoonlijk paradijs.

Naast spirituele consulten maak ik ook persoonlijke Gidsschilderijen. Samen met mijn Gids en jouw Gids komt het schilderij tot stand.

In 2016 ben ik gestart met de opleiding tot Energetisch Therapeut. De module Magnetiseren heb ik inmiddels met succes afgerond en vanaf heden is het mogelijk om een afspraak te maken voor een energetische behandeling. Lees hier meer over onder het kopje Magnetiseren.

Pagiël is een engel die helpt bij het vervullen van wensen.

Ook geeft Pagiël boodschappen van God en het universum aan mij door.

Zoals je op deze site kunt zien, heb ik van mijn gids Pagiël een schilderij gemaakt. Pagiël vertoeft op zachte wolken met een lichtblauwe en roze kleur met een beetje wit. Dit zijn de kleuren van communicatie en heling. De achtergrond is bewust groen geschilderd. Dit staat symbool voor het hartchakra en de gevoelswereld. De poort is een doorgang naar andere trillingsfrequenties en werelden en de trappen symboliseren de treden die we omhoog gaan in ons aardse leven en de lessen die wij leren, op weg naar vervulling en vervolmaking. De regenboog is geschilderd om symbolisch het ineenvloeien van de chakra's uit te beelden en de energievelden in het algemeen. Pagiël kijkt omhoog naar het licht en wenst voor een ieder om hetzelfde te doen. Onderzoek alles en behoud het goede!

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.