Op zondag 25 augustus vindt er voor de tweede keer een Open Tuindag plaats bij De Paradox te Chèvremont. Voor meer info klik je in het menu op Open Tuindag.

Een webshop is in de maak. Nog even en alle wieroken, branders en schilderijen kunnen via onze webwinkel gekocht worden. 

Vanaf 8 april hebben wij ook astrologische wierook in ons assortiment. Kijk voor een korte beschrijving even bij Indigo Geuren. We hopen de webshop zsm klaar te hebben. Tot die tijd kun je een mail sturen als je vragen hebt over de wieroken, graag advies wil of een bestelling wil plaatsen.

 

Neem eens een kijkje bij Schilderijen en dan bij Galerie 2. Hier staat een overzicht van de Acrylgietsels! Dit zijn schilderijen die met zeer bijzondere schildertechnieken worden gemaakt. Ik heb al diverse doeken gemaakt. Alle doeken zijn te koop tenzij anders vermeld.

Al meer als 10 jaar ben ik op zoek naar een goede Astrologische opleiding. Het liefst ergens in de buurt van Parkstad. En het is nu eindelijk gelukt! Ik ben gestart met een opleiding Zelfcoaching met Astrologie. En natuurlijk is het mijn ambitie om Astrologe te worden. Het is een waardevolle aanvulling op de readings en healings die ik nu bied in mijn praktijk. Daarnaast is astrologie enorm fascinerend, je raakt niet uitgeleerd.

It's written in the stars! 

 

 

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.