Oorkaarsen

Kom even heerlijk tot rust en geniet van het weldadig en genezend effect van Oorkaarsen. Deze kaarsen worden al sinds eeuwen als warmteceremonie gebruikt door de Hopi- Indianen. De Biosun oorkaarsen worden nog steeds met de handgemaakt en alleen de beste grondstoffen worden gebruikt. De kaars is een holle cilinder die bestaat uit katoen die wordt gedrenkt in zuivere bijenwas, honingextract en traditionele kruiden zoals Salie, Johanneskruid en Kamille.
Het reinigende vuur verwijdert negatieve vibraties van de energievelden en harmoniseert de energetische status. Men ervaart een weldadig, bevrijdend en lichter gevoel in de oor- en neuszone.
Zeer geschikt voor mensen met oorpijn, hoofdpijn/ migraine, heesheid, evenwichtsstoornissen, snurken, hooikoorts, hyperactiviteit en stress, overmatige oorsmeerproductie en slaapstoornissen! De behandeling is inclusief oormassage, lymfedrainage en afsluitend nog een heerlijke gezichtsmassage.

 

Tarief

45 Euro per behandeling inclusief BTW

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.